THE FARM, eller Bow Camp som det også blir kalt.

HISTORIEN OM @THE FARM

STARTER FOR NESTEN 50 ÅR SIDEN OG HAR HVERT ÅR SAMLET GODE FOLK I JAKTSESONGEN SIDEN. SELVE GÅRDEN ER PÅ 80 ACRES (320 DEKAR), OG MED STORE TILSTØTENDE OMRÅDER. SIDEN DET IKKE ER DRIFT PÅ GÅRDEN SÅ ER DETTE ET YNDET MATOMRÅDE FOR SPESIELT WHITE TAILS. 

BUEJAKT-SESONGEN I MICHIGAN STARTER 1. 0KTOBER TIL 14. NOVEMBER, OG IGJEN FRA 1. DESEMBER TIL 1. JANUAR. EN MÅ KJØPE ET TAG FOR HVERT DYR. MAN KAN OGSÅ JAKTE PÅ ET STORT OFFENTLIG OMRÅDE SOM ER PÅ 1000 DEKAR - DETTE LIGGER IKKE LANGT FRA THE FARM. 

SELV OM JAKTA TAR DET MESTE AV TIDEN, SÅ VIL OGSÅ DET SOSIALE VÆRE EN VIKTIG DEL I OPPLEVELSEN. MED TRENINGSSKYTING PÅ 3D FIGURER, MED HOVEDSAKELIG FELLES MÅLTIDER, DER KVELDEN OFTEST AVSLUTTES MED FELLES LAG MED HISTORIER ETC. 

DET ER GOD PLASS FOR 6 JEGERE SAMTIDIG PÅ BOW CAMPEN. DET ER FELLES SOVEROM, SÅ FORVENT IKKE Å SOVE PÅ ALENEROM. ELLERS ER DET FELLES KJØKKEN, PEIS-STUE, BAD OG TOALETT. 

FØRSTE PERIODE 2020: 15. OKTOBER TIL 25. OKTOBER     ANDRE PERIODE 2020: 29. OKTOBER TIL 7. NOVEMBER

SKRIV DITT ØNSKE AV PERIODE I BOOKING, OG VI VIL PRØVE Å MØTE DITT ØNSKE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE SLIK AT DU/DERE FÅR EN FANTASTISK JAKTOPPLEVELSE. 

NÅR DIN BOOKING ER BLITT REGISTRERT VIL DU/DERE BLI TILKNYTTET EN LUKKET GRUPPE, NORWEGIAN BOW HUNTING RESORT, DER DU KAN FÅ MER INFO FOR FØR, UNDER OG ETTER JAKTA. 

BOOKING: BOOKINGNBHR@GMAIL.COM 

PRISER varierer men utgangspunkt USD 1100,- FOR TI DAGER MICHIGAN HUNTING LICENSE USD 151,- + USD 20,- FOR TAG, ET DYR WHITE TAIL - CHECK DNR - LINK UNDER FOR DETALJER. 

TRANSPORT TIL OG MATHANDEL ER VI BEHJELPELIG MED, MEN IKKE HVER DAG. MEN DET ER DU/DERE SELV SOM MÅ HANDLE DET SOM EN HAR AV ØNSKER INNEN MAT OG DRIKKE, OG Å PÅPASSE MÅLTIDENE. REGELEN « THE QUICK AND THE HUNGRY» GJELDER NÅR DET ER TRAVELT PÅ CAMPEN SOM VED AT DET ER NEDLAGT MANGE DYR.


GAME KEEPING AND MANAGEMENT 

PÅ OMRÅDET FINNES DET WHITE TAIL, KALKUN, COYOTE, GAUPE, HARE, GÅS OG ENDER, - OG MASSE MUS OG EKORN SOM HOLDER EN VÅKEN PÅ POSTEN. I 2018 ER DET CA. 10 TREE-STANDS OG FLERE STASJONÆRE PLASSER PÅ BAKKENIVÅ. DET ER OGSÅ MULIGHET TIL Å LAGE/SETTE UT EGNE CAMO-POSTER OG ANDRE FORBEREDELSER TIL JAKTA I LØPE AV DAGEN.

FORBEREDELSER TIL BUEJAKT PÅ WHITE TAIL MICHIGAN. HVA TRENGS FOR Å FÅ ET VELLYKKET RESULTAT? DU MÅ HA EN GODT INNSKUTT BUE. KRAVET ER MINIMUM 45 PUND FOR WHITE TAIL. SELV JAKTER VI MED 60-70 PUND, MER ENN NOK. DU MÅ TRENE OG VÆRE I STAND TIL Å TREFFE MÅLET HVER GANG PÅ INNTIL 45M. AVSTAND. 

VEDRØRENDE SIKTER ER VI VEL ENIGE OM AT 1-PIN SIKTE FUNGERER BEST. JAKTSPISSER MÅ DU HA, FASTE ELLER EKSPANDERENDE SPISSER HAR VI FORSKJELLIGE MENINGER OM ..., MEN EKSPANDERENDE FLYR STILLERE. SØRG FOR SKARPE PILSPISSER OG USKADDE PILER. DU BØR VÆRE INNSKUTT MED JAKTSPISSER. VI TRENE SKYTER HVER DAG PÅ SELVE BOW CAMP. DER SKYTER VI PÅ BLINKER OG 3D FIGURER, ALT FRA 15 TIL 100 METER SKYTEAVSTAND,. DET ER EN KLAR FORDEL Å HA TRENT PÅ DETTE FØR AVREISE. ANNET DU TRENGER - GILLIE SUIT ELLER LØVCAMO ER NESTEN ET MUST DA WHITE TAIL HAR GODT SYN, UTROLIG SKY OG SKVETTEN. - CAMO HANSKER OG KANSKJE VARME HANSKER TRENGS. ANSIKT CAMO MÅ OGSÅ TIL. PÅLITELIG AVSTANDSMÅLER ER LURT Å HA, DET UTGJØR STOR FORSKJELL PÅ 25 OG 35 METER. - Å SITTE PÅ POST 3-4 TIMER EN OKTOBER KVELD KAN BLI MEGET KALDT, SÅ VARME KLÆR ER LURT Å HA FOR Å KUNNE KLARE Å SITTE STILLE. - HODELYKT TRENGER DU OGSÅ, VI GÅR UT OG INN I MØRKET, OG OFTE KANSKJE LETE ETTER FELT VILT. - KNIV TIL SLAKTING ER BESTANDIG KJEKT Å HA. DET VIKTIGSTE FOR EN GOD JAKT ER Å KUNNE SITTE STILLE, I FULL CAMO, VARM, UTEN FOMLING MED TELEFON ELLER VIFTING ETTER MYGGEN.


ANBEFALINGER TIL REISE MED JAKTBUE 

DET ER IKKE NOE PROBLEM Å REISE MED JAKTBUE, MAN MÅ BARE HA LITT EKSTRA TID OG TÅLMODIGHET I HVER ENDE AV REISEN. HA JAKTSPISSER GODT PAKKET I MERKET EMBALLASJE LIGGENDE SAMMEN MED BUEN. DET ER OFTE GJENNOMGANG AV BAGASJE.

ESTA - VISA TIL USA

ESTA - VISUM TIL USA MÅ MAN HA, ET KRAV SOM DU KAN ORDNE ONLINE MED Å FØLGE LINKEN UNDER. DET TAR 10 MINUTTER Å SØKE ONLINE OG KOSTER 14 USD. VÆR OBS PÅ AT DET FINNES AKTØRER DER UTE SOM TAR EN MYE HØYERE SUM FOR Å HJELPE DEG Å SØKE ESTA. SØKNADEN MÅ VÆRE INN SENEST 72 TIMER FØR AVREISE. 

USA KONTAKT - DETTE FYLLES INN PÅ DIN ESTA SØKNAD.
REX WOOLDRIDGE
15393 16 MILE RD. LEROY  MICHIGAN 49655
PHONE NUMBER 517 441 1617


BESTILLING AV FLYBILLETTER OG TRANSPORT I NORGE BOOKER DU SELV, MEN TA GJERNE KONTAKT, VI HJELPER DEG GJERNE. VI KAN PÅ FORHÅND ANBEFALE Å FLY MED KLM OG DELTA AIRLINES TIL OG FRA DETROIT. 

REISEN VIL GÅ VIA SCHIPHOL AIRPORT AMSTERDAM. PRISEKSEMPEL I OKTOBER FRA BERGEN - DETROIT TUR/RETUR FRA KR. 5700,- INKL. FAST SETE, EN KOFFERT OG EN HÅNDBAGASJE. TRANSPORT DETROIT - BOW CAMP TRANSPORT AV DEG OG DITT UTSTYR FRA DETROIT TIL BOW CAMP SØRGER VI FOR - VI HENTER OG BRINGER. 

PAKK SMART OG KOMPAKT, FOR DIN EGEN SKYLD. EN DOBBEL BUEKOFFERT ER EN FORDEL DA DU KAN PAKKE MER TØY OG UTSTYR I TILLEGG TIL BUEN I EN SLIK KOFFERT. 

NORWEGIAN BOW HUNTING RESORT REX WOOLDRIDGE 15393, 16 MILE ROAD LE ROY, MI 496455 USA


FRIENDS OF @THE FARM 

MANGE HAR BESØKT @THE FARM GJENNOM ÅRENE OG NYT GODT AV DET ROLIGE STEDET OG DEN FANTASTISKE JAKTOPPLEVELSEN. FOR Å IKKE SNAKKE OM DE GODE STUNDENE PÅ DAG OG KVELD I GODT SELSKAP OG MASSE AV SANNE JAKTHISTORIER VED PEISEN. 

STØTTE TIL @THE FARM ER VELKOMMENT OG BIDRAGET GÅR TIL UTVIKLING AV JAKTOMRÅDET OG STØRRE PROSJEKTER PÅ EIENDOMMEN.  


Kart over området på 320 dekar, viser jaktposter både i tre og på bakkenivå.
I Bildegalleri finner du samme bildet med zoom muligheter.